Hypotheek Adviseur A

Triodos Bank Nederland

Omdat de organisatie groeit en de complexiteit van het werk toeneemt zijn we op zoek naar een

Hypotheekadviseur A (32-40 uur)

Ben jij proactief en positief ingesteld?

Dan zijn we op zoek naar jou.

Bij ons bouw je mee aan de verdere groei van onze duurzame hypotheekportefeuille. Wij hechten waarde aan jouw oordeel als expert, je krijgt bij ons dan ook de ruimte om echt een verschil te kunnen maken.

Als hypotheekadviseur binnen Triodos spreek je met enthousiasme over duurzaamheid en de financieringsmogelijkheden voor onze klanten. Je hebt de unieke positie om samen met het team, in een maatschappij die in transitie is naar duurzaamheid, het verschil te kunnen maken in het hypothekendomein.

Profile

Kom in actie:

 • Je bent verantwoordelijk voor het eerste contact met de klant bij een hypotheekaanvraag;
 • Je treedt op als klantregisseur, zorgt voor goede doorlooptijden en verleent uitmuntende service. Je communiceert op open wijze en zorgt voor transparantie en helderheid;
 • Je verzorgt het klantcontact tijdens de looptijd van de hypotheek en je helpt de klant bij wijzigingsverzoeken;
 • Je levert een bijdrage aan de realisatie van de commerciële doelstellingen.

Het teamJouw nieuwe team telt 6 toegewijde collega’s. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een goede afhandeling van al onze klantvragen. Met je collega’s zorg ervoor dat de klanten zich gehoord voelen. Daarnaast werk je samen met de hypotheekadviseurs.

Dit ben jijJe bent klant- en servicegericht; je beseft dat iedere aanvraag een klant met een woonwens bevat. Je kunt snel schakelen en bent een stevige persoonlijkheid met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent initiatiefrijk en actief. Je houdt van hectiek en bent een teamplayer. Daarnaast vind je het belangrijk om jezelf te ontwikkelen.

Verder beschik je over

 • Affiniteit met de missie van Triodos Bank
 • Een afgeronde HBO-opleiding
 • Certificeringen WFT Hypothecair Krediet, WFT Vermogen en WFT Basis of de bereidheid deze binnen 9 maanden te behalen.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.700 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons kantoor bevindt zich in Driebergen-Rijsenburg; een moderne en groene werkplek. Als je voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer reist, krijg je van ons een OV-kaart, waarmee je ook privé kunt reizen.

Offer

Jij gaat voor impact

Impact op de maatschappij is onze eerste prioriteit. Die van ons als bank én die van jou als medewerker. Dat Triodos daarbovenop ook nog eens een goed en rechtvaardig arbeidsvoorwaardenpakket garandeert, is mooi meegenomen. Denk hierbij aan:

 • een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt.
 • 100% ov-vergoeding van de reiskosten die je maakt voor woon-werkverkeer.
 • een interessante fietsregeling.
 • 29 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • mogelijkheden voor opleidingen en scholing.
 • de optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Corinne de Ronden Teamleider Midoffice Private Banking en Hypotheken op telefoonnummer: 06- 21461658

Kom jij ons versterken? Reageer dan voor 2 december 2021 door je cv en motivatie te sturen via de groene button solliciteer nu t.a.v. Corinne de Ronden. We nemen alleen reacties via onze website in behandeling.

Bij voldoende goede kandidaten behouden we ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Location

Triodos Bank Nederland

Publication Date

17 November 2021

Interested in this position?

Apply here