Senior CDD analist zakelijk (Signatory)

Triodos Bank Nederland

Senior CDD analist zakelijk (Signatory) (32 - 40 uur)

Ben jij een CDD specialist met een passie voor duurzaamheid? Bij ons bouw je mee aan het verstevigen van onze klantintegriteit organisatie. We hechten waarde aan je opgedane kennis en bieden jou de ruimte om echt het verschil te maken. Als Senior CDD analist houd je je voornamelijk bezig met het waarborgen van de kwaliteit van de dossiers en het begeleiden van junior en medior CDD analisten.

Profile

Kom in actie

 • Werk samen met analisten aan de klantintegriteit binnen Triodos bank Nederland.
 • Zorg dat uitgevoerde analyses volledig, juist, en consistent zijn.
 • Zorg voor de vertaalslag van beleid naar specifieke CDD casussen.
 • Denk mee en doe voorstellen om het CDD proces te verbeteren.
 • Neem je collega's mee door initiatief te tonen en een voortrekkers rol binnen het team te pakken.

Dit ben jij

Je voelt je verbonden met de missie en kernwaarden van Triodos Bank. Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig en hebt een flinke executiekracht. Ook sta je stevig in je schoenen en durft een oordeel te vormen en kan deze goed onderbouwen.

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een juridische, financiële of criminologie achtergrond.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met betrekking tot KYC, CDD en AML onderzoeken van zakelijke klanten.
 • Goede communicatie- en presentatievaardigheden; je communiceert prettig met gesprekspartners met diverse achtergronden.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als schrift.
 • Hecht waarde aan het belang van een inclusieve en diverse werkplek.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.700 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons kantoor bevindt zich in Driebergen-Rijsenburg; een moderne en groene werkplek. Reis je duurzaam en kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

Offer

Jij gaat voor impact

Impact op de maatschappij is onze eerste prioriteit. Die van ons als bank én die van jou als medewerker. Dat Triodos daarbovenop ook nog eens een goed en rechtvaardig arbeidsvoorwaardenpakket garandeert, is mooi meegenomen. Denk hierbij aan:

 • een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt.
 • 100% ov-vergoeding van de reiskosten die je maakt voor woon-werkverkeer.
 • een interessante fietsregeling.
 • 29 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • mogelijkheden voor opleidingen en scholing.
 • de optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Lenneke Westerhof of Bouke Leenders (Senior CDD analist) via e-mail lenneke.westerhof@triodos.nl of bouke.leenders@triodos.nl

Kom jij ons versterken? Reageer dan door je cv en motivatie te sturen via de groene button solliciteer nu t.a.v. Joost van Lieshoud, Teammanager CDD. We nemen alleen reacties via onze website in behandeling.

Bij voldoende goede kandidaten behouden we ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Location

Triodos Bank Nederland

Publication Date

19 October 2021

Interested in this position?

Apply here