Stagiair Procesontwerp Corporate Strategy

Zeist | Head Office

Corporate Strategy is een gebied binnen de bank dat werkt met een grote verscheidenheid aan (informatie) leverende partijen en belanghebbenden en is onder andere verantwoordelijk voor het plannen, organiseren, sturen en controleren van de activiteiten die leiden tot de bedrijfsstrategie en jaarplannen. Voor de afdeling zijn we op zoek naar een:

Stagiair

Process & data monitoring design

(24 - 40 uur)

Kom in actie

Als stagiair binnen Corporate Strategy help je mee aan het ontwikkelen van de methode waarlangs Triodos Bank zijn strategie ontwikkelt en de implementatie daarvan opvolgt. In dit traject zijn vele partijen betrokken en de aansturing hiervan vraagt een zorgvuldig ontwerp van het proces. Jij mag gebruik makend van slimme functionaliteit en data automatisering helpen een robuuste maar flexibele methode te creëren. Je maakt hierbij gebruik van bestaande functionaliteit binnen de bank, en gaat deze inzetten om de aanleverende partijen efficiënt aan te sturen bij het leveren van de benodigde elementen.

Profile

Dit ben jij

 • Je bent inschreven als master student aan een Nederlandse instelling in een richting die raakvlakken heeft met data analyse en/of innovatie, zoals bijvoorbeeld Digital Business & Innovation, Business Intelligence, Data Management, Engineering & Policy Analysis, etc.
 • Je bent gecommitteerd aan de kernwaarden van Triodos Bank.
 • Je bent een zelfstandige en efficiënte werker die graag eigenaarschap neemt.
 • Je bent een visuele denker en maakt gemakkelijk gebruik van visuele proces tekeningen boven tekst.
 • Je houdt ervan vernieuwend te werk te gaan en te brainstormen in multidisciplinaire teams.

Verder beschik je over:

 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in Engels en Nederlands.
 • Sterke analytische vaardigheden.
 • Een professionele houding.
 • Een gezonde dosis energie.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.500 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zeist; een moderne en groene werkplek. Reis je duurzaam en kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

Offer

Wat kan je van ons verwachten

 • Een stage voor minimaal 3 maanden, 3-4 dagen per week, startdatum in overleg
 • Een uitdagende stage met veel mogelijkheden om uitgebreid kennis te maken met dingen die binnen de afdeling spelen.
 • Georganiseerde lunches met de stagiaires, met sprekers uit de bank.

Locatie

De stage gaat plaatsvinden op het hoofdkantoor te Zeist

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Angelique van Gerner via angelique.vangerner@triodos.com. Je schriftelijke reactie, voorzien van cv en motivatiebrief, kun je uploaden via de button hieronder. Solliciteren uitsluitend via de website.

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

29 October 2020

Interested in this position?

Apply here