ICT Servicedesk medewerker

Zeist | Head Office

ICT Servicedesk medewerker (32-40 uur p/w)

Wordt één van de ambassadeurs van onze ICT Servicedesk

Als ICT Servicedesk medewerker sta je midden in de organisatie en heb je ontzettend veel interactie met de business. Niet alleen met onze Nederlandse collega’s, maar ook met die uit Engeland, België, Spanje en Duitsland.

‘Kan je uitleggen hoe OneNote werkt’, ‘Help, mijn laptop doet het niet meer’, ‘Ik heb problemen met Outlook, wat is er aan de hand?’ … Zomaar een greep uit de brede range aan vragen die medewerkers ons stellen. Via telefoon of aan onze servicebalie. Jij weet én geeft het antwoord. En heb je de oplossing niet paraat, dan achterhaal je deze bij je collega’s uit de tweede lijn. Maar, met onze Single Point of Contact manier van werken, ben jij wel degene die uiteindelijk terugkoppeling geeft. Kortom, jij doet er alles aan om onze medewerkers verder te helpen. Dit doe je:

 • op een persoonlijke, vriendelijke en professionele manier.
 • bij voorkeur met een flinke dosis humor.
 • als spil tussen de steller van de vraag en de tweede lijn (Application Support, Development, Systeembeheer, ...).
 • met gemak in het Nederlands, maar ook in het Engels.

Met veel plezier beman jij met enige regelmaat de servicebalie waar je als een ware ambassadeur het goede imago van de ICT Servicedesk hoog houdt. Dit doe je bijvoorbeeld door de oververhitte collega die aan het einde van de dag met een kapotte laptop komt binnen rennen op z’n gemak te stellen. Door jouw doortastende manier van werken weet je de collega met een goed gevoel naar huis te laten gaan, óók als het je niet is gelukt om de laptop per direct te repareren.

Kom in actie

 • Help je collega’s door goed te luisteren en begrip te tonen voor hun probleem, en pas daarna een oplossing voor te stellen of het probleem naar de tweede lijn door te zetten.
 • Geef terugkoppeling over de oplossing, ook als deze door de tweede lijn wordt gegeven.
 • Breid je kennis over de techniek en de gebruikte applicaties verder uit.

Profile

Dit ben jij

Je bent servicegericht en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Buiten het feit dat we het fijn zouden vinden als je al enige kennis hebt van een breed scala aan tablets, desktops, laptops en computerapplicaties zoals Microsoft Office en Triton vinden we het vooral belangrijk dat je op en top klantvriendelijk bent. Jij weet lastige situaties om te buigen naar iets positiefs en komt ook daadwerkelijk met oplossingen.

Verder leer je snel en bent in staat bent om jezelf nieuwe systemen en applicaties eigen te maken. Met jouw frisse kijk en actuele kennis van zaken weet je processen te optimaliseren en proactief met verbetervoorstellen te komen.

Je beheersing van zowel het Nederlands als het Engels is goed; je moet zowel met onze collega's in Nederland als in de vestigingen in de andere landen kunnen communiceren.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.500 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zeist; een moderne en groene werkplek. Reis je duurzaam en kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

Offer

Jij gaat voor impact

Impact op de maatschappij is onze eerste prioriteit. Die van ons als bank én die van jou als ICT Servicedesk medewerker. Dat Triodos daarbovenop ook nog eens een goed en rechtvaardig arbeidsvoorwaardenpakket garandeert, is mooi meegenomen. Denk hierbij aan:

 • een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt.
 • 100% ov-vergoeding van de reiskosten die je maakt voor woon-werkverkeer.
 • een interessante fietsregeling.
 • 29 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • mogelijkheden voor opleidingen en scholing.
 • de optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wessel Brouwer, Teamleider van de Servicedesk, via 06-46898672

Kom jij ons versterken? Reageer dan voor 13 november door je cv en motivatie te sturen via de groene button ‘solliciteer nu’ t.a.v. Coen de Winter, Recruiter.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

23 October 2020

Interested in this position?

Apply here