Meewerkstage HR Compensation & Benefits

Zeist | Head Office

Start bij voorkeur in het voorjaar 2020, voor 4-6 maanden en 32 tot 40 uur per week

  • Als stagiair werk je vooral aan diverse mooie projecten waarin we je belangrijke HR kennis kunnen laten ontwikkelen, voorbeelden zijn ons Job Family Framework, Gender & Reward en een Update van ons HR intranet.
  • Je bent iemand die ervaring wil opbouwen in beleid maken en project management alsmede data analyse.

Profile

  • Je volgt een HBO of universitaire studie en hebt interesse in een carrière in HR. Je ziet ernaar uit te werken in een klein daadkrachtig C&B team dat veel samenwerkt met HR in alle landen en units van Triodos en leert Triodos Bank goed kennen door projecten die de organisatiestructuur en strategie raken.
  • Je hebt een proactieve hands-on mentaliteit, bent communicatief sterk en leert goed prioriteren in een omgeving waar verschillende vragen vanuit de organisatie tegelijkertijd op je af komen. Jouw oog voor detail alsmede jouw organisatie en planning skills komen hierbij goed van pas. Ook in het Engels natuurlijk.
  • Je hebt een meer dan gemiddelde affiniteit met de visie en missie van de Triodos Bank

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd. Triodos Bank.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met bijna 1.500 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al bijna 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daar worden we toe in staat gesteld door meer dan 625.000 spaarders en beleggers die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. Triodos Bank heeft business entities in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland en een agency in Frankrijk.

Kom jij ons team versterken? Bij Triodos Bank hebben we een open en transparante bedrijfscultuur. Als lerende organisatie staat groei bij ons voorop, we geloven in opleiding en scholing. De HR Compensation & Benefits afdeling is verantwoordelijk voor alle arbeidsvoorwaarden en daaraan gerelateerd beleid. We zijn een klein maar hecht team, waarin we zelfstandig werken met aandacht voor elkaar. In Nederland werken we vanuit ons hoofdkantoor in Zeist.

Offer

Wat bieden wij jou:

  • Een leuke en leerzame stage op een afdeling met een toffe sfeer waar we echt innovatief kunnen zijn
  • Ruimte om je stage vorm te geven en initiatief te nemen in een bijzondere organisatie
  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Verschillende leuke activiteiten samen met andere stagiaires

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief voor 13 april 2020 naar Compensation&benefits@triodos.nl t.a.v. Roeland Meijs en Anna Kamphorst. Voor nog meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je gerust bellen met een van hen, via tel: +31 30 753 6351 (Roeland) of +31 30 694 2311 (Anna).

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

26 March 2020

Interested in this position?

Apply here