Teamleider Software Solutions

Zeist | Head Office

Profile

Teamleider Software Solutions32- 40 uur per week

Jij toont leiderschap en zorgt er voor dat onze mensen kunnen bouwen aan Software waarmee het verschil kan worden gemaakt!

De afdeling Software Solutions werkt al enkele jaren succesvol volgens de Scrummethodiek, met meerdere multidisciplinaire scrumteams en een team dat zorg draagt voor releasemanagement en support. Als teamleider geef je leiding aan een aantal van deze teams. Triodos Bank groeit hard, en de organisatie en het ICT applicatielandschap zijn sterk in ontwikkeling. De teams zijn multidisciplinair, in hoge mate zelf organiserend en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Teams werken samen aan veranderingen in een functioneel domein. Je toont leiderschap, geeft richting en ondersteunt de domein lead en product owners om de juiste prioriteiten te stellen. Vanuit de rol van ICT delivery manager help je het development team om de kwaliteit van de software te bewaken. Je zorgt voor de juiste bemensing en motiveert en coacht collega’s om elke sprint waarde te leveren en zich te blijven ontwikkelen. Jij staat letterlijk en figuurlijk voor je teams en gaat er voor.

Kom in actie

 • Neem het voortouw en toon leiderschap.
 • Daag anderen uit.
 • Treed op als leider en coach.
 • Zorg voor verbetering van bestaande processen, producten en diensten.
 • Beweeg makkelijk in een dynamische omgeving.

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.400 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al bijna 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zeist; een moderne en groene werkplek. Reis je duurzaam en kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

Dit ben jij

Je bent een leider die weet waar het naar toe gaat in de wereld van ICT. Op basis hiervan weet je richting te geven en anderen te enthousiasmeren en mee te nemen. Je bent zichtbaar in deze centrale cruciale rol je hebt een duidelijke voorbeeldfunctie. Je bent scherp in je analyses, durft buiten kaders te denken en te handelen. Daarnaast kent het agile werken volgens de scrummethodiek voor jou geen geheimen meer en ook hier weet jij je medewerkers in mee te nemen en te ontwikkelen.

Verder heb je

 • Jezelf gecommitteerd aan de kernwaarden, missie en visie van de bank en ben je in staat deze vanuit het ICT vak uit te dragen.
 • Een HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring.
 • De communicatieve vaardigheden en organisatiesensitiviteit om zowel met je eigen teams, als met stakeholders, tot resultaten te komen.
 • Analytische vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal.

Offer

Jij gaat voor impact

Impact op de maatschappij is onze eerste prioriteit. Die van ons als bank én die van jou als teamleider/scrummaster. Dat Triodos daarbovenop ook nog eens een goed en rechtvaardig arbeidsvoorwaardenpakket garandeert, is mooi meegenomen. Denk hierbij aan:

 • een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt
 • 100% ov-vergoeding van de reiskosten die je maakt voor woon-werkverkeer
 • Een interessante fietsregeling
 • 28 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen
 • een aantrekkelijke pensioenregeling
 • mogelijkheden voor opleidingen en scholing
 • de optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering.

Interesse?Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Eva Hamminga, (afdelingsmanager Software Solutions) via telefoonnummer: 06 4066 4642

Kom jij ons versterken? Reageer dan voor 15 oktober door je cv en motivatie te sturen via de ‘solliciteer nu’ button t.a.v. Rini Verbon.

Gelieve geen acquisitie op basis van deze vacature.

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

01 October 2019

Interested in this position?

Apply here