Meewerkstage Vendor Management

Zeist | Head Office

Meewerkstage Vendor Management

(Minimaal 4 maanden – start in overleg)

Als stagiaire breng jij de juiste attitude mee. Je bent nieuwsgierig en kritisch. Door vragen te stellen en op onderzoek uit te gaan breng jij snel in kaart hoe de afdeling Vendor Management werkt en waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. Je bent hands-on, je denkt mee en adviseert in het efficiënter inrichten van de processen.

Kom in actie!

 • Je ondersteunt de Vendor Manager op het internationale hoofdkantoor met allerlei activiteiten op gebied van contracten en inkoop
 • Je helpt mee met het in kaart brengen van de gehele contractuele procedure en geeft advies deze op een efficiënte wijze te administreren
 • Je denkt pro-actief mee in het verbeteren van processen

Profile

Naast het feit dat je voortdurend uitgedaagd wil worden in je organisatorische én communicatieve vaardigheden ben je:

 • Maatschappelijk betrokken en deel je de missie om een positieve impact te realiseren
 • Een student in de afrondende fase van een commerciële, juridische of economische HBO opleiding
 • Gewend om secuur en nauwkeurig te werken en ondervind je hier ook plezier in
 • Vaardig met Office pakketten, met name Excel
 • Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Binnen Triodos Investment Management is de Engelse taal de voertaal
 • Spontaan ingesteld en heb je een proactieve, flexibele en nieuwsgierige houding

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd. Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.400 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al bijna 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Je teamJe hebt veel contact met de collega’s van het Vendor Management team maar ook met collega’s van andere afdelingen. Je krijgt een vaste begeleider bij wie je altijd terecht kunt, maar ook de andere collega’s van het team zullen je met open armen ontvangen.

Offer

 • Een uitdagende stage met veel mogelijkheden om uitgebreid kennis te maken met het Vendor Management vak binnen een levendige organisatie
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot jong professional binnen de zakelijke sector
 • Gezellige meetings met stagiairs waarin je van elkaar leert en nieuwe initiatieven ontplooi

Interesse? Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leonieke Niessen, Vendor Manager via telefoonnummer: 06-40290745.

Kom jij ons versterken? Reageer dan voor 30 juni door je cv en motivatie te sturen via de groene button ‘solliciteer nu’ t.a.v. Leonieke Niessen.

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

02 May 2019

Interested in this position?

Apply here