Environmental Manager

Zeist | Head Office

Environmental Manager (20 - 24 uur, één jaar)

Jij bent als Environmental Manager de lokale ambassadeur en expert op het gebied van milieuproblemen. Je voelt je verantwoordelijk voor de uitdagingen op dit vlak ziet kansen en mogelijkheden om dit onderwerp verder te implementeren binnen Triodos Bank. Je sterke communicatieve vaardigheden zet je in als verbindende factor om duurzaamheid verder vorm te geven gezamenlijk met je collega’s van de afdeling Facility Management en met het internationale Green Team van de organisatie. Je voelt je verantwoordelijk voor het opstarten van het interne en externe dialoog en bent betrokken bij milieu-onderwerpen binnen verschillende afdelingen en branches. Je hebt ervaring met milieu en duurzaamheid en kan dit vertalen naar de praktijk en stelt doelen en activiteiten om ervoor te zorgen dat medewerkers veilig en gezond kunnen werken in een duurzame en prettige omgeving.

Kom in actie!

• Je leidt het project om de periodieke milieu rapportages significant efficiënter en sneller tot stand te laten komen. Hiervoor ga je met alle betrokkenen op zoek naar verbeter initiatieven op zowel proces als automatiseringen gebied; het doel is een het aantal handmatige werkzaamheden te verminderen;

• Communicatie: je bent aanspreekpunt binnen de afdeling milieu gerelateerde zaken op gebied van facilitaire dienstverlening;

• Je neemt een voortrekkersrol in het Green team van de organisatie, stelt samen met het team een jaarkalender op en volgt initiatieven en innovaties in de markt;

• Je bent verantwoordelijk voor de complete en juiste verzameling, rapportage en analyse van milieugegevens en in kaart brengen van de berekening van de Footprint van Triodos Bank.

Profile

Dit ben jij:

• Je hebt affiniteit met de doelstellingen van Triodos Bank

• Je hebt kennis van de LEAN methodiek

• Je hebt kennis van facilitaire/huisvestings processen

• Je bent op de hoogte van (wettelijke) regelingen op het terrein van milieuhygiëne, milieuzorg en duurzaamheid

• Je beschikt over een flinke dosis beïnvloedings- en overtuigingskracht en bent communicatief vaardig in de Engels en Nederlands taal

• Je kunt zelfstandig en klantgericht werken, maar vindt het ook leuk om in een multidisciplinair team aan projecten te werken ten aanzien van milieuzorg en duurzaamheid

Company Details

De afdeling

Facility Management heeft als doel de organisatie te ondersteunen in het behalen van organisatiedoelen. Dit realiseert facility management door zorg te dragen voor een inspirerende werkomgeving met faciliteiten die medewerkers nodig hebben om hun werkzaamheden uit te voeren. Je collega’s vinden net als jij dit een belangrijk onderwerp en wil dit samen met jou verder vormgeven.

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.400 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al bijna 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zeist; een moderne en groene werkplek. Reis je duurzaam en kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Vanuit onze bedrijfsfilosofie vergoeden we reizen met het openbaar vervoer volledig.

Offer

Jij gaat voor impact

Impact op de maatschappij is onze eerste prioriteit. Die van ons als bank én die van jou als Environmental Manager. Dat Triodos daarbovenop ook nog eens een goed en rechtvaardig arbeidsvoorwaardenpakket garandeert, is mooi meegenomen.

Denk hierbij aan:

• een salaris dat past bij wie je bent en wat je kunt

• 100% ov-vergoeding van de reiskosten die je maakt voor woon-werkverkeer

• een interessante fietsregeling

• 28 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen

• een aantrekkelijke pensioenregeling

• mogelijkheden voor opleidingen en scholing

• de optie om te gaan voor onze collectieve zorgverzekering.

Vragen?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Daniel Crawley, Karitha Wassenaar of Sevinc Demirbas op nummer 030-6936500.

Interesse?

Solliciteer dan direct door op de solliciteerknop te klikken! Stuur je motivatiebrief en cv vóór 7 april en wie weet gaan we elkaar ontmoeten!

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

12 March 2019

Interested in this position?

Apply here