Stagiair Operational Risk Management

Zeist | Head Office

Op onze Operational Risk Management (ORM) afdeling houden we ons bezig met bewustwording van de risico’s binnen de bankoperatie. Dit doen wij aan de hand van een Risk & Control Self Assesments (RCSAs). Samen met je begeleider zal je voor een groot gedeelte van je stage gaan toeleggen op het verzorgen van een RCSA en inrichten van control testing bij onze afdeling Facility Management. Deze afdeling is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de uitgifte van toegangspassen, beveiliging van onze panden, receptie en gebouwbeheer.

Gedurende je stage loop je met de collega’s van Facility Management door alle processen en identificeer je samen met hen bestaande risico’s en bespreekt de controles die ter voorkoming van de risico’s zijn ingericht. Uiteindelijk worden er afspraken gemaakt over eventuele verbeteringen.

Je wordt lid van het 3-koppige Operational Risk Managementteam binnen de afdeling Risk Management. Dit is een internationaal, vriendelijk team van harde werkers.

Profile

  • Affiniteit met de waarden en missie van Triodos Bank
  • Student 3e of 4e jaars op zoek naar meewerkstage;
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen;
  • Je bent nieuwsgierig en daardoor op je gemak met het stellen van (check)vragen;
  • Je bent goed georganiseerd en werkt gestructureerd;
  • Uitstekend beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je combineert een helikopterview met nauwkeurigheid;
  • Je bent in staat om een onafhankelijke mening te combineren met een constructieve, coöperatieve houding, waarbij de relatie belangrijk is;
  • Je beschikt over goed ontwikkelde interpersoonlijke vaardigheden.

Company Details

Volg je hart. Gebruik je verstand. Triodos Bank

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.400 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al bijna 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Offer

Voel je je aangesproken door dit profiel en heb je interesse om te komen werken in een enthousiast en gedreven team met hardwerkende collega’s? Neem dan contact op met Carlos Hernandez (030 694 8483 | carlos.hernandez@triodos.com).

Via de ‘Solliciteer direct’ button upload je jouw cv en motivatiebrief, doe dit voor 31 maart 2019. Wij komen graag met je in gesprek.

Location

Zeist | Head Office

Publication Date

20 February 2019

Interested in this position?

Apply here