Description only available in Dutch
Maurice Foppele, de oprichter van Aurora Futura, gelooft dat de wereld om ons heen leefbaarder en zuiniger wordt door slim gebruik van ‘smart home'-technologie. Techniek moet automatisch voor je werken waar en wanneer dat kan, en controleerbaar zijn waar je ook bent. Zo'n slimme inrichting regelt het team van ontwerp tot installatie, dus zonder dat klanten zich er druk om hoeven te maken hoe het werkt.


De verwarming die aangaat als je 30 minuten van huis bent. Dakramen die vanzelf dichtgaan als het regent. Het zijn enkele voorbeelden. Aurora Futura maakt woningen, maar ook kantoren, horecapanden en musea energiezuinig, veilig, duurzaam en comfortabel. Elk ontwerp wordt afgestemd op hoe de ruimtes worden gebruikt, de wensen van de gebruikers en natuurlijk ook het budget.


Aurora Futura zorgt ervoor dat je sfeerverlichting, verwarming, klimaatbeheersing, audio/video en veiligheid aansluit bij leefstijl, dagindeling en werkritme. Hierdoor verkleint je ecologische voetafdruk. De oplossingen kunnen in een heel pand toegepast worden, maar je kunt ook bij één ruimte beginnen. Dat is ook slim.