Vacancy

Stage Content Management Triodos.nl

Driebergen-Rijsenburg (Nederland)

Wil jij alle ins & outs leren van het content management vak? Wil je meedenken over hoe we de website binnen de gestelde kaders het beste kunnen inrichten om onze (potentiële) klanten zo goed mogelijk te helpen? En lijkt het je leuk om mee te draaien in het marketingteam van een duurzame bank? Solliciteer dan voor een

Stage Content Management Triodos.nl

Onze website is een belangrijk kanaal voor onze (potentiële) klanten. We streven daarom naar een zo goed mogelijke online klantervaring. Dat doen we door goed na te denken over hoe, waar, voor wie en wanneer we bepaalde content plaatsen. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Tijdens de stage leer je hoe je met het CMS werkt en hoe je slim de website inricht. Met templates, brandguides en richtlijnen vertaal je de opdrachten van je collega's in een optimale informatievoorziening op onze pagina's. Samen met de Content Manager en Digital Marketeers ben je een belangrijk aanspreekpunt binnen het hele marketingteam voor de website. Alles komt voorbij: beleggen, hypotheken, sparen, betalen, persberichten, campagnes en mooie artikelen over onze duurzame missie. Zo krijg je echt een kijkje in de keuken van alle marketingactiviteiten, maar ook van andere afdelingen binnen onze bank. Je leert hoe de lijnen lopen met interne stakeholders en hoe de organisatie in elkaar steekt. Kortom: een ideale rol om aan je Content Manager- en Digital Marketingskills te werken en relevante werkervaring in de financiële sector op te doen.

Profile

Een enthousiaste aanpakker

 • Samen met je marketingcollega’s denk je na over hoe, waar en wanneer je aangeleverde content het beste kunt plaatsen op de website, binnen de richtlijnen en kaders die we als bank hanteren.
 • Je plaatst nieuwe content en past bestaande content aan. Daarbij ben je scherp op de bestaande structuur en het totaaloverzicht van alle content.
 • Je bouwt nieuwe (landings)pagina’s, bijvoorbeeld voor een campagne. Je maakt daarbij gebruik van digitale marketingprincipes: de pagina’s zijn bijvoorbeeld goed vindbaar in Google en geschikt voor mobiele gebruikers.
 • Je bent aanspreekpunt voor interne stakeholders om bepaalde content op de website te plaatsen.

Het team

Je loopt stage in het leukste team van Triodos Bank: het Digital Marketingteam, bestaande uit 3 Digital Marketeers en natuurlijk de Content Manager. Het Digital Marketingteam maakt deel uit van het Marketingteam met in totaal 22 collega’s.

Dit ben jij

We zijn op zoek naar een aanpakker die vanaf dag 1 graag zelf aan de knoppen zit en wil bijdragen aan onze duurzame missie:

 • Je bent enthousiast en leergierig.
 • Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig en hebt een flinke executiekracht.
 • Je bent digital savvy en je hebt nieuwe CMS skills snel onder de knie.
 • Je werkt graag in ons gezellige Digital Marketingteam, maar pakt ook zelfstandig zaken op.
 • Je voelt je verbonden met de missie en kernwaarden van Triodos Bank.

Verder:

 • Je volgt een relevante opleiding op HBO niveau.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.

Voldoe je niet aan alle voorwaarden, maar ben je er van overtuigd dat deze stage je op het lijf is geschreven? Schroom dan vooral niet om te solliciteren en leg in je motivatiebrief uit waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.700 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Offer

LocatieOns prijswinnende duurzame kantoor is gevestigd in Driebergen-Zeist, Nederland op Landgoed Reehorst, op slechts 3 minuten lopen van het treinstation.

Je voert je werkzaamheden deels vanuit huis uit - wij werken hybride - met behulp van een Triodos laptop.

Wij bieden Impact op de maatschappij staat voorop, zowel voor ons als voor jou. Onze arbeidsvoorwaarden weerspiegelen deze visie. Dit houdt onder meer in:

 • Een dynamische leeromgeving met enthousiaste collega's.
 • Een uitdagende en leerzame stage (minimaal 24 uur) die je verder gaat helpen in je carrière.
 • Een vaste stagebegeleider die jouw rots in de branding is.
 • Stagevergoeding tot EUR 500,- (o.b.v. 40 uur).
 • Interne lunches met lezingen door collega's.
 • Een lectoraat voor onderzoeks-/afstudeerstagiairs.
 • Leuke uitjes, georganiseerd door Young Triodos.

Wil je ons team komen versterken?

Enthousiast?

Stuur een korte motivatie en je CV naar via de sollicitatieknop, ten name van Simone Ketelaars.

Location

Driebergen-Rijsenburg (Nederland)

Publication Date

16 August 2023

Interested in this position?

Apply here