Vacancy

Relatiemanager Zorg & Welzijn

Triodos Bank

Relatiemanager Zorg & Welzijn (32 - 40 uur)

Met een hart voor kleinschalige, impactvolle zorginitiatieven in gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrie.

Profile

Kom in actie:

 • Samen met de interne Relatiemanager ben je verantwoordelijk voor het beheer en uitbouw van je klantportefeuille van gedreven duurzame zorgondernemers
 • Je toetst aanvragen aan de missie-criteria van Triodos Bank
 • Je schrijft krediet- en revisievoorstellen, waarbij je focust op risico-technische- en financiële analyse
 • Je bewaakt tijdslijnen en communiceert pro-actief richting klanten. Je schakelt zelfstandig met collega's van Operations en Juridische Zaken waar nodig.

Het teamTeam Zorg & Welzijn bestaat uit 7 personen, die elke dag bezig zijn met het financieren van zorginitiatieven die levenskwaliteit verbeteren op een duurzame manier. Het team is actief in langdurige zorg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg), in curatieve/eerstelijnszorg en in burgerinitiatieven op het vlak van zorg en welzijn. Het is een team van sectorspecialisten in de zorg, die handelen vanuit een gedeelde visie op menswaardige zorg en vanuit de transitiethema's waar Triodos zich op richt: welzijn en sociale inclusie, en duurzame energie, materialen en voeding.

Dit ben jij

Je bent gecommiteerd aan de kernwaarden, missie en visie van onze bank en je bent in staat deze vanuit jouw professie uit te dragen.Je bent positief opbouwend en weet door jouw kritische vragen goed zicht te krijgen op de uitdagingen waar de (potentiële) klanten voor staan.Je bent ondernemend en klantgericht, bereikt graag resultaat en bent tegelijkertijd risicobewust.Je voelt je prettig in een gedreven en wendbaar team, hebt plezier in het inzetten van kennis en ervaring ten behoeve van het grotere geheel en dit actief in te zetten binnen Triodos Bank.

Verder beschik je over:

 • minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring op het gebied van financiering, bij voorkeur in zorg of sociale ondernemingen;
 • affiniteit met de zorg- en welzijnsector, en bij voorkeur ook up-to-date kennis van de sector;
 • een afgeronde HBO of WO opleiding.

Company details

Volg je hart. Gebruik je hoofd.

Geld zet altijd iets in beweging. Bij Triodos Bank laten wij met ca. 1.700 collega’s geld werken voor een positieve maatschappelijke verandering. Vanuit die missie financieren wij al 40 jaar bedrijven, instellingen en projecten die een positieve verandering teweegbrengen op sociaal, ecologisch en cultureel gebied. Daartoe worden we in staat gesteld door spaarders en beleggers, die kiezen voor een eerlijke, duurzame en menswaardige samenleving. We investeren alleen in de reële economie en handelen niet in complexe financiële producten. Bovendien kennen we alle duurzame ondernemers die bij ons bankieren.

Mensen maken het verschil, dat weten wij bij Triodos Bank maar al te goed. Samen leveren we een actieve bijdrage aan een duurzame samenleving en dat begint natuurlijk bij onze medewerkers. Verschillende structurele reflectiemomenten en de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zorgen er bijvoorbeeld voor dat we samen dat verschil kunnen maken. We houden elkaar scherp en werken allemaal vanuit de missie van de Triodos Bank.

Offer

LocatieOns prijswinnende duurzame kantoor is gevestigd in Driebergen-Zeist, Nederland op Landgoed Reehorst, op slechts 3 minuten lopen van het treinstation.

Wij biedenImpact op de maatschappij staat voorop, zowel voor ons als voor jou. Onze arbeidsvoorwaarden weerspiegelen deze visie. Dit houdt onder meer in:

 • een salaris passend bij de functie, ons beloningsbeleid en jouw capaciteiten.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • als je met het OV reist voor woon-werkverkeer, kan je de mobiliteitskaart ook voor privéreizen gebruiken.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • vergoeding van een fiets van de zaak tot een maximum van € 1.500.
 • 30 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, plus de mogelijkheid om 2 weken extra vakantiedagen te kopen.
 • mogelijkheid om vrijwilligersverlof op te nemen.
 • mogelijkheden voor opleidingen en scholing.
 • de optie om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • een thuiswerkvergoeding per thuiswerkdag.
 • een vergoeding voor de aanschaf van kwalificerende arbovoorzieningen van € 750 euro per 5 jaar.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sander Kooiman (Manager Zorg & Welzijn) via e-mail **sander.kooiman@triodos.nl **of telefoonnummer: 06-22126215.

Kom jij ons versterken? Reageer dan uiterlijk 10 april door je cv en motivatie te sturen via de groene button solliciteer nu t.a.v. Sander Kooiman (Manager Zorg & Welzijn). We nemen alleen reacties via onze website in behandeling.

Bij voldoende goede kandidaten behouden we ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Location

Triodos Bank

Publication Date

20 February 2023

Interested in this position?

Apply here